Genta Ismajli dhe Edona Llalloshi me një superkolazh 
Dy zëra të fuqishëm shqiptar Genta Ismajli dhe Edona Llalloshi thuhet se janë në përgaditjen e një kolazhi të këngëve të tyre për festat e fundvitit, të cilin do të mund ta dëgjojmë në programin e RTK-së.
'' Për vitin e ri së bashku me Edonen kemi pergaditur një superkolazh të këngëve tona me te mira te cilin mund ta percillni ne programin e RTK-se.'' ka shkruar Genta mbi një fotografi të publikuar së fundmi në faqen e saj zyrtare në ''facebook''./Al-lur